語言: English |简体中文 |繁體中文

自從垃圾版主成立個乜春群拉走加西投資版的人後,投版也沒幾個人來發貼了,不如執咗去吧! | 溫哥華財稅中心

秋風戀雪
秋風戀雪 於 2019-3-16 18:12 寫道:
Housing up up up 寫道:

睇嚇你個姣婆樣、發姣發到出汁啦!

無鏡都搵盤水照下啦!

帥哥帥哥咁叫,真係發姣都劉龍!

作為男人,一點點修養都儥熏真系替你害臊。
你再嗶嗶都冇用,人家就宵hさ帽饒闥В聿謀饒閼捫饒愀擼綞缺饒愫茫。。∨芬
第 20 樓  
秋風戀雪
秋風戀雪 於 2019-3-16 18:15 寫道:

哈哈哈原來又係一個流膿大媽唔怪得咁介茵t藛O個樣靚仔唔靚仔啦關你撪]邏隳慍璋焉h到不得了又走音收皮啦 icon_mrgreen.gif 哈哈哈原來又係一個流膿大媽唔怪得咁介茵t藛O個樣靚仔唔靚仔啦關你撪]邏隳慍璋焉h到不得了又走音收皮啦

走音收皮又點,你唔中意奏咪聽咯,又唔系唱畀你聽嘅.... icon_rolleyes.gif
第 21 樓  
Housing up up up
Housing up up up 於 2019-3-16 18:25 寫道:
帖子的內容已被管理團隊隱藏,無法查看, 修改及引用

第 22 樓  
Housing up up up
Housing up up up 於 2019-3-16 18:26 寫道:
猩猩走天涯 寫道:

走音收皮又點,你唔中意奏咪聽咯,又唔系唱畀你聽嘅.... icon_rolleyes.gif

唔抵得你唱得咁撚难聽出嚟献醜!獻世!
什麼雪,學人改名,原來想溝仔! icon_mrgreen.gif
第 23 樓  
秋風戀雪
秋風戀雪 於 2019-3-16 18:30 寫道:

喲有靚仔有身材有修養有闊度!你發姣發到出汁啰!可惜,日f匱勖級嘉嶸閱閶勰兀

嗯嗯嗯,當然了,還是up哥你最好,就算我懟你千萬遍,你還能待我如初戀.... icon_redface.gif
第 24 樓  
秋風戀雪
秋風戀雪 於 2019-3-16 18:33 寫道:

唔抵得你唱得咁撚难聽出嚟献醜!獻世!
什麼雪,學人改名,原來想溝仔! icon_mrgreen.gif

我鍾意獻丑,唔得咩?有種你也來獻上一首丑啊,光嘴炮有個毛用...
唱得好的話,我也擦擦你的鞋... icon_mrgreen.gif
第 25 樓  
上一頁123下一頁