语言: English | 简体中文 | 繁體中文

自从垃圾版主成立个乜春群拉走加西投资版的人后,投版也没几个人来发贴了,不如执咗去吧! | 温哥华财税中心

秋风恋雪
秋风恋雪 于 2019-3-16 18:12 写道:
Housing up up up 写道:

睇吓你个姣婆样、发姣发到出汁啦!

无镜都搵盘水照下啦!

帅哥帅哥咁叫,真係发姣都刘龙!

作为男人,一点点修养都冇,真系替你害臊。
你再哔哔都冇用,人家就系长得比你帅,身材比你正,修养比你高,风度比你好!!!欧耶!
第 20 楼  
秋风恋雪
秋风恋雪 于 2019-3-16 18:15 写道:

哈哈哈原来又係一个流脓大妈唔怪得咁介意人哋个样靓仔唔靓仔啦关你撚事咩你唱歌把声醜到不得了又走音收皮啦 icon_mrgreen.gif 哈哈哈原来又係一个流脓大妈唔怪得咁介意人哋个样靓仔唔靓仔啦关你撚事咩你唱歌把声醜到不得了又走音收皮啦

走音收皮又点,你唔中意奏咪听咯,又唔系唱畀你听嘅.... icon_rolleyes.gif
第 21 楼  
Housing up up up
Housing up up up 于 2019-3-16 18:25 写道:
帖子的内容已被管理团队隐藏,无法查看, 修改及引用

第 22 楼  
Housing up up up
Housing up up up 于 2019-3-16 18:26 写道:
猩猩走天涯 写道:

走音收皮又点,你唔中意奏咪听咯,又唔系唱畀你听嘅.... icon_rolleyes.gif

唔抵得你唱得咁撚难聽出嚟献醜!献世!
什么雪,学人改名,原来想沟仔! icon_mrgreen.gif
第 23 楼  
秋风恋雪
秋风恋雪 于 2019-3-16 18:30 写道:

哟有靓仔有身材有修养有阔度!你发姣发到出汁啰!可惜,人地眼眉都吾稍你眼呢!

嗯嗯嗯,当然了,还是up哥你最好,就算我怼你千万遍,你还能待我如初恋.... icon_redface.gif
第 24 楼  
秋风恋雪
秋风恋雪 于 2019-3-16 18:33 写道:

唔抵得你唱得咁撚难聽出嚟献醜!献世!
什么雪,学人改名,原来想沟仔! icon_mrgreen.gif

我钟意献丑,唔得咩?有种你也来献上一首丑啊,光嘴炮有个毛用...
唱得好的话,我也擦擦你的鞋... icon_mrgreen.gif
第 25 楼  
上一页123下一页