语言: English | 简体中文 | 繁體中文

天然气加第三仓 | Finance

猩猩走天涯
猩猩走天涯 于 2019-1-29 13:42 写道:
eflee _BBCODE_WROTE:

毛钱点过啊?赚左可以考虑请 icon_mrgreen.gif

好似几有道理嘅,咁之唔过大家都有着数,
睇吓呢次可不可以呃一餐饭食。 icon_mrgreen.gif
第 10 楼
Housing up up up
Housing up up up 于 2019-1-29 14:41 写道:
fangpao _BBCODE_WROTE:
侬short的哥GE咋样啦?

吾生吾死的一只垃圾股
第 11 楼
猩猩走天涯
猩猩走天涯 于 2019-1-29 14:52 写道:
Housing up up up _BBCODE_WROTE:

吾生吾死的一只垃圾股

你空嗰阵7蚊,依家涨到9蚊,输咗唔认,鄙视...
第 12 楼
Housing up up up 于 2019-1-29 16:31 写道:
秋风恋雪 _BBCODE_WROTE:
你空嗰阵7蚊,依家涨到9蚊,输咗唔认,鄙视...

你再等等再说,谁是王者吧!
第 13 楼
猩猩走天涯
猩猩走天涯 于 2019-1-29 16:39 写道:
Housing up up up _BBCODE_WROTE:

你再等等再说,谁是王者吧!

关键是波段为王,都已经出货了... icon_mrgreen.gif
第 14 楼
Housing up up up 于 2019-1-29 19:01 写道:
关键是波段为王,都已经出货了... icon_mrgreen.gif

好波。。。段
第 15 楼
eflee
eflee 于 2019-1-29 19:20 写道:

好波。。。段

最近除咗大妈,还有冇咩好嘢介绍?
第 16 楼
猩猩走天涯
猩猩走天涯 于 2019-1-29 20:18 写道:

好波。。。段

此波非彼波。 icon_mrgreen.gif
第 17 楼
猩猩走天涯
猩猩走天涯 于 2019-1-29 20:20 写道:
eflee _BBCODE_WROTE:

最近除咗大妈,还有冇咩好嘢介绍?

我今天小抄了一点ARLO@6.75, 唔知ER出来会不会飞天? icon_mrgreen.gif
第 18 楼
eflee
eflee 于 2019-1-30 00:16 写道:

我今天小抄了一点ARLO@6.75, 唔知ER出来会不会飞天? icon_mrgreen.gif

$23跌落$7?咩家伙啊?
第 19 楼