语言: English | 简体中文 | 繁體中文

FCX大跌,有冇机会? | Finance

回音宝宝
回音宝宝 于 2019-1-31 17:39 写道:
eflee _BBCODE_WROTE:

$11.21再出,又多件鲍。 icon_mrgreen.gif

忙到死.................................

刚起身食早餐,

望一望下D 止蚀盘, 点知冇执行不止.

D 仙 CALL 仲爆升..

800%+ 回报.

世事就係咁..
第 20 楼
eflee
eflee 于 2019-1-31 19:37 写道:
回音宝宝 _BBCODE_WROTE:

忙到死.................................

刚起身食早餐,

800%+ 回报.

世事就係咁..

你都是忙滴好 icon_mrgreen.gif
第 21 楼
回音宝宝
回音宝宝 于 2019-1-31 19:44 写道:

你都是忙滴好 icon_mrgreen.gif

就黎死啦. 前几晚韩国MM, 再来台湾MM, 死得啦.

3/15 又有大陆/香港妹, 唔知有冇份...

9成都冇... 入左内陆..
第 22 楼
Housing up up up
Housing up up up 于 2019-1-31 20:10 写道:

就黎死啦. 前几晚韩国MM, 再来台湾MM, 死得啦.

3/15 又有大陆/香港妹, 唔知有冇份...

9成都冇... 入左内陆..

弹几件MM来,我可以帮你照顾她们几天, icon_mrgreen.gif
第 23 楼
eflee
eflee 于 2019-2-13 09:09 写道:

刚起身食早餐,

800%+ 回报.

世事就係咁..

你发达啦,唔使做啦,FCX升到bombom声 icon_mrgreen.gif
第 24 楼
TLR2014
TLR2014 于 2019-2-17 14:41 写道:
财报不理想,股价急跌13%

是个机会,跟进。
第 25 楼
Prev Page123Next Page