语言: English | 简体中文 | 繁體中文

ATZ 今日好威。啊! | 温哥华财税中心

HousingUpUpUpUpUp
HousingUpUpUpUpUp 于 2017-5-26 11:12 写道:
升势在望呀呀! icon_mrgreen.gif

楼主
回音宝宝
回音宝宝 于 2017-5-26 11:35 写道:
好野, 又赚够食鲍?!
第 1 楼
HousingUpUpUpUpUp 于 2017-5-26 11:40 写道:
回音宝宝 写道:
好野, 又赚够食鲍?!

未有得吃,这只坐紧艇。

但几个月后会有。
第 2 楼
回音宝宝
回音宝宝 于 2017-5-26 11:42 写道:
HousingUpUpUpUpUp 写道:

未有得吃,这只坐紧艇。

但几个月后会有。

各位同学, 我地唔係

报喜不报忧.

思捷一役, 对时装股非常小心.
第 3 楼
HousingUpUpUpUpUp 于 2017-5-26 11:47 写道:
回音宝宝 写道:
各位同学, 我地唔係

报喜不报忧.

思捷一役, 对时装股非常小心.

我都不看好时装和零售股、除了这一只。上次你说某某在Metro做经理,生意不好。但我每天都倍D女行几大商垱。发现ATZ已经是生意最好的了,市垱佔有率不错,我看好它毛利超高!
第 4 楼
回音宝宝
回音宝宝 于 2017-5-26 11:50 写道:

我都不看好时装和零售股、除了这一只。上次你说某某在Metro做经理,生意不好。但我每天都倍D女行几大商垱。发现ATZ已经是生意最好的了,市垱佔有率不错,我看好它毛利超高!

DT 做, 生意不错, 不过想睇多一阵, 财不入急门.

时装毛利不高, 不如不做.
第 5 楼
eflee
eflee 于 2017-5-26 19:52 写道:
之前买过,也研究了好一段时间,结果放弃,微亏出了,入咗LULU
第 6 楼
HousingUpUpUpUpUp 于 2017-5-26 20:30 写道:
eflee 写道:
之前买过,也研究了好一段时间,结果放弃,微亏出了,入咗LULU

你时时都亏少少便出局,做人不够坚持,点沟加西第一溆女?
第 7 楼
回音宝宝
回音宝宝 于 2017-5-26 20:42 写道:

你时时都亏少少便出局,做人不够坚持,点沟加西第一溆女?

坚持? 股神都转軚啦.

想当年 8 号仔 28 蚊唔收钱, 5 合 1 , 即係 140 蛟, 最後唔见左 98%. 然後私有化..

tiger15.gif tiger15.gif tiger15.gif tiger15.gif tiger15.gif

一间大蓝筹就咁俾超人个仔玩死左.
第 8 楼
HousingUpUpUpUpUp 于 2017-5-26 20:48 写道:
小小超玩财技未到家。全凭请了个财技大师帮手。不记得了,是袁天凡吗?
第 9 楼
上一页12下一页