語言: English |简体中文 |繁體中文

NTNX開始了? | 溫哥華財稅中心

天空飛翔
天空飛翔 於 2017-5-22 11:14 寫道:
@楓雅哲

老大,幫我呢個技術盲睇下,呢個星期財報,我唔多敢賭,麻煩曬 icon_mrgreen.gif
樓主
楓雅哲
楓雅哲 於 2017-5-22 11:19 寫道:
天空飛翔 寫道:
@楓雅哲
老大,幫我呢個技術盲睇下,呢個星期財報,我唔多敢賭,麻煩曬 icon_mrgreen.gif

好,等陣我睇睇。
第 1 樓
楓雅哲
楓雅哲 於 2017-5-22 12:01 寫道:
天空飛翔 寫道:
@楓雅哲

單純從技術層面看,這股今天這麼個漲法,已經進入超買區間,也就是說未來有可能會出現賣出信號。

不過,如果本周財報靚麗,持續有資金注入支持,也不排除有連續沖高的可能,畢竟離52周高位$46.78還有166%的空間。

上兩個季度ER怎麼樣?Beat還是Miss了?

提供1-M技術圖參考。

第 2 樓
天空飛翔
天空飛翔 於 2017-5-22 12:51 寫道:
楓雅哲 寫道:

單純從技術層面看,這股今天這麼個漲法,已經進入超買區間,也就是說未來有可能會出現賣出信號。

不過,如果本周財報靚麗,持續有資金注入支持,也不排除有連續沖高的可能,畢竟離52周高位$46.78還有166%的空間。

上兩個季度ER怎麼樣?Beat還是Miss了?

提供1-M技術圖參考。

感激老大。 睇樣我都系財報前走算了。我最唔中意就系呢只股從上個月到而家解禁,內部高層不斷大量套現,比人感覺好差 icon_evil.gif

不過半個月有十幾個%利潤,還可以啦 icon_mrgreen.gif
第 3 樓
天空飛翔
天空飛翔 於 2017-5-26 06:38 寫道:
NTNX, 我錯了 tiger15.gif tiger15.gif
第 4 樓
上一頁1下一頁