語言: English |简体中文 |繁體中文

@寶寶 有只俄羅斯股票,點睇? | 溫哥華財稅中心

eflee
eflee 於 2017-1-17 00:43 寫道:
@回音寶寶

記得你對俄羅斯股有興趣,今日無意中見到一只QIWI,點睇?

樓主  
回音寶寶
回音寶寶 於 2017-1-17 00:54 寫道:
eflee 寫道:
@回音寶寶

記得你對俄羅斯股有興趣,今日無意中見到一只QIWI,點睇?

一望, 總部係塞浦路斯..

嘩..

洗錢天堂, 特別係洗 RUSSIA 既錢.

當年塞浦路斯唔掂, 銀行這 5折找數, 無民變喎, 原來係充公北極熊既錢..

呪亇雜既野, 又有地沿風險, 真係要小心睇過先.
第 1 樓  
eflee
eflee 於 2017-1-17 00:57 寫道:
回音寶寶 寫道:

一望, 總部係塞浦路斯..

嘩..

洗錢天堂, 特別係洗 RUSSIA 既錢.

當年塞浦路斯唔掂, 銀行這 5折找數, 無民變喎, 原來係充公北極熊既錢..

呪亇雜既野, 又有地沿風險, 真係要小心睇過先.

人稱是俄國支付寶哦。

分紅有7.2%,而且EPS 1.08
第 2 樓  
回音寶寶
回音寶寶 於 2017-1-17 01:03 寫道:
eflee 寫道:

人稱是俄國支付寶哦

俄國支付寶.. 難..

想來, 中國真是得天獨厚.
第 3 樓  
eflee
eflee 於 2017-1-17 01:06 寫道:
回音寶寶 寫道:

俄國支付寶.. 難..

想來, 中國真是得天獨厚.

電子錢包是未來的趨勢,啊X都學用緊
第 4 樓  
回音寶寶
回音寶寶 於 2017-1-17 01:14 寫道:
eflee 寫道:

電子錢包是未來的趨勢,啊X都學用緊

問題係信唔信得過.. 俄羅斯可以打入歐洲, 打入美洲有難度.

中國就有強大的國內市垱做後盾, 銀聯卡世界通行. RUSSIA 好似未有吜`仁盜.

唯一優勢就係地下經濟. 唔見得光既錢都用佢?
第 5 樓  
eflee
eflee 於 2017-1-17 01:17 寫道:
回音寶寶 寫道:

問題係信唔信得過.. 俄羅斯可以打入歐洲, 打入美洲有難度.

中國就有強大的國內市垱做後盾, 銀聯卡世界通行. RUSSIA 好似未有吜`仁盜.

唯一優勢就係地下經濟. 唔見得光既錢都用佢?

(ˉ▽ ̄~) 切~~,有話要進軍美洲咩?

不如看看人家靠什麼盈利不更好?
第 6 樓  
回音寶寶
回音寶寶 於 2017-1-17 01:19 寫道:
eflee 寫道:

(ˉ▽ ̄~) 切~~,有話要進軍美洲咩?

不如看看人家靠什麼盈利不更好?

是的, 是的, 馬上去讀財報.

然後寫過分析報告.

唔知高盛請唔請人呢? icon_biggrin.gif
第 7 樓  
回音寶寶
回音寶寶 於 2017-1-17 01:23 寫道:
依, 有息派喎, 仲要係高息.

有意思.

上落波幅大, 即係有得炒.
第 8 樓  
eflee
eflee 於 2017-1-17 01:25 寫道:
回音寶寶 寫道:

是的, 是的, 馬上去讀財報.

然後寫過分析報告.

唔知高盛請唔請人呢? icon_biggrin.gif

你有興趣就研究下啦。沒就算。

小盤股,見有人推薦就擺上來。

長期肯定不及鈾股好。
第 9 樓  
上一頁1234下一頁